Paradox Museum

Foto: Paradox Museum

Adress/Hitta hit: Sergelgatan 20, 111 57 Stockholm
Telefon:  (+46) 08 911 661
E-post: stockholm@paradoxmuseum.com
Till Hemsida
Se hemsidan för öppettiderMed över 70 paradoxbaserade utställningsföremål på 1 000 kvadratmeter, är Paradox Museum något smart, roligt och helt nytt, som sticker ut både jämfört med alla andra aktiviteter för såväl unga som gamla.

— Jag ser Paradox Museum som ett nytt happy place mitt i centrala Stockholm. Det är en lekfull värld med massa optiska och interaktiva föremål, mer interaktivt än bio, smartare än en AW och roligare än ett escape room. Jag har längt närt en dröm om att dra i gång ett koncept som vänder sig till alla åldrar – där man lämnar stället med en känsla av wow, och att man lärt sig något och fått nya perspektiv. I konceptet Paradox Museum fick jag med allt det och lite till” säger Janne Broman.

Ambitionen är erbjuda en ultimat upplevelse där optiska, interaktiva och oväntade upple-velser ger en rejäl utmaning, där man får lära sig mer om hur hjärnan, människans visuella förmåga och perception fungerar. Besökarna kommer också kunna ta spektakulära bilder och videos där man inte vet vad som är upp eller ned, stort eller litet, eller vad som är på riktigt eller inte.

Paradox Museum är ett “must see, must share and blow your mind experience” helt enkelt.Källa: Paradox Museum