Katrineholms Konsthall - Urval av utställningar

Katrineholms Konsthall. Foto: Johan Eklöf


Under hösten 2023 kommer havet till Katrineholms konsthall. Till utställningen har fem konstnärer bjudits in som på olika vis arbetar eller har arbetat med havet i sin konst. 

Om utställningen: I Vid Om Hav

Under hösten 2023 kommer havet till Katrineholms konsthall. Havet som motiv, inspiration, fantasi, dröm eller som projektionsyta för något annat. Såväl infallsvinklar som material och tekniker är olika för konstnärerna och skapar därmed en spännande och väldigt varierande utställning för våra besökare.

Utställningen pågår 16 september-18 november. Lördag 16 september är det vernissage med bland annat ett kort samtal mellan konstnärerna och Gustav Person från Katrineholms konsthall.

Medverkande konstnärer:

Kristina Frank
Cecilia Cissi Hultman
Sten-Yngve Johansson
Carina Marklund
Markus Wetzel

Övrig Information

Kontrollera alltid med hemsidan för aktuella utställningstider och öppettiderAdress/Hitta hit: Djulögatan 27, Katrineholm
Telefon: 0150-570 00
E-Post: kultur@katrineholm.se
Till Hemsida
Se hemsidan för öppettider

Konsthallen som ligger i kulturhuset Ängeln visar nutida konst i utställningar med nationella och internationella konstnärer. Katrineholms Konsthall erbjuder flera aktiviteter kring varje utställning som skall attrahera både konstnärer och besökare.
Källa: Katrineholms Konsthall