Österängens Konsthall - Utställning - Josefin Jussi Andersson

“Tidens tecken” gräver i de mönster som bildas när stadslandskap förnyas. När mark av industriell prägel i centrumnära periferi förvandlas till bostadsrätter och kontorsbyggnader. Utställningen visas 17 februari 2024 - 31 mars 2024Om utställningen: Tidens tecken

Platser som tidigare varit att betrakta som en slags utkant töms och förvandlas till oigenkännlighet och öppnas upp för andra invånare i staden som ny levnadsyta eller arbetsplats.
Vad händer med en stad när områdernas öden dikteras av sitt eget markvärde?

Relaterade länkar

Läs mer

Josefin Jussi Andersson (f. 1987 i Svenarum, Jönköping) arbetar med flera element, såsom kostymer, kulisser, ljud och text för att utforska förändringsprocesser i landskapet.
”Tidens tecken” är resultatet av en platsspecifik konstnärlig undersökning av Jönköping – staden som kommit att kallas för ”Smålands Dubai” på grund av en omfattade byggboom och stadsomvandling.Tider: 17 februari 2024 - 31 mars 2024Adress/hitta hit: Birkagatan 8 554 65 Jönköping
Telefon:  0708 67 21 20
E-Post: info@osterangenskonsthall.se
Till Hemsida
Se hemsidan för öppettider


Österängens Konsthall är en plats för svensk och internationell samtidskonst.
Parkering- och handikapparkering finns precis utanför konsthallens entré. Konsthallen har inga höga trösklar, trappor eller tunga dörrar. Handikapptoalett saknas, men finns mitt emot Konsthallens entré.


Källa: Österängens Konsthall