The Gyllene Tider Experience


The Gyllene Tider Experience. En popup-utställning om Gyllene Tiders första år, med koppling till den kommande filmen Sommartider. Här finns unika föremål som aldrig har visats tidigare. Utställningen bygger på drömmarna bandet hade när de startade sin karriär. Alla fem i Gyllene Tider har varit mycket engagerade i att få fram de minnen och saker som nu ställs ut.


En viktig del i The Gyllene Tider Experience är att involvera besökarna och låta dem berätta om sina drömmar. Det här är ingen traditionell utställning utan mer av en upplevelse där många sinnen kittlas. Du får, se höra och sjunga ut. Det ska skapa känslor som du kan ta med dig hem. Utställningen visas 25 juni 2024 - 31 augusti 2024 i Halmstad Tourist Centers tillfälliga lokaler på Klammerdammsgatan 4 i Halmstad.


AR_GT_Tylsand_Pressbilder_26_juni-649jpg

Foto: Destination HalmstadLäs mer

Den här utställningen har verkligen engagerat bandets medlemmar. Alla fem har öppnat sina hjärtan och letat i sina gömmor efter minnen och prylar som skapar en bild av Gyllene Tiders drömmar när de startade sin karriär. I ett hörn hittar du replokalen uppbyggd som den en gång såg ut, tolkad från filmen Sommartider. I en annan del kan du sjunga ut i någon av Gyllene Tiders låtar. Kanske vill du också dela med dig av dina drömmar. Det kan du göra här.

gylleneTiderExperience_Pressvisning_02jpg

Foto: Destination Halmstad


Popup-utställningen handlar om Gyllene Tiders första år, med koppling till den kommande filmen Sommartider som lanseras på Sveriges biografer den 17 juli. Som Micke Syd brukar säga ”vi är handelsresande i glädje”. Och det är precis så det är. Per Gessles låt ”Här kommer alla känslorna på en och samma gång” kommer nog många besökare att känna. För musik är livet, i alla skeden. Och Gyllene Tider har funnits med oss hela vägen - länge, länge.

Källa: Destination Halmstad