Nora Konsthall - Utställning - Susanne Arvidsson

På lördag 17 februari kl 11-15 öppnar Susanne Arvidssons utställning i Nora konsthall. Uställningen heter Sprakande blommor och abstrakta drömmar, och pågår till 9 mars. 

Det känns roligt att få visa Susannes energifyllda målningar, säger Elin Sörman kultursekreterare på Nora kommun.


sprakande blommor mlade av Susanne Arvidsson som stller ut i Nora konsthall

sprakande blommor målade av Susanne Arvidsson som ställer ut i Nora konsthall  

Om utställningen: Sprakande blommor och abstrakta drömmar

Susanne skriver om sin konst: Välkommen till min konstnärliga värld!

Jag är Susanne Arvidsson, en passionerad konstnär från Örebro. Min livslånga dröm att leva som konstnär har förverkligats, och idag delar jag min passion genom att undervisa i bildkonst på olika skolor, uppdraget Skapande skola genom Statens Kulturråd.

Min konst är en explosion av färg och uttryck.

Inspirationen till mina verk hämtar jag ofta från den jazzmusik som fyller mitt ateljérum när jag skapar. Mina målningar är en hyllning till livet och skönheten i världen, där kvinnliga figurer sjunger eller spelar i en orkester, omgivna av fåglar, katter och blommor. När jag utforskar det abstrakta världen infunderar jag ofta en känsla av 60-talets vitalitet i mina verk.

Relaterade länkar

Läs mer

Susanne skriver om sin konst: Välkommen till min konstnärliga värld!

Mitt konstnärsliv började i tonåren, och sedan dess har jag utforskat olika stilar och tekniker. Mina tavlor, har nått ut till gallerier och konstutställningar världen över.


Se mer av Susannes konst på www.susannearvidsson.comKälla:  Nora Konsthall