Monet’s Garden - Stockholm

Efter hög efterfrågan och ett stort intresse förlängs nu den interaktiva utställningen Monet’s Garden på Djurgården i Stockholm. Till och med 31 mars kan nu besökarna njuta av den unika möjligheten och uppleva världsberömd konst på ett helt nytt sätt.

Om utställningen: Monet’s Garden

Närmare 100000 har redan besökt utställningen Monet’s Garden på Djurgården i Stockholm, som på grund av det höga intresset nu förlängs till och med den 31 mars. Den unika konstupplevelsen, där Monets förtrollade värld flödar fritt och låter besökarna delta i en immersiv, interaktiv oas, toppar Eventims lista över de populäraste eventen och arrangemangen.

Monet’s Garden – The Immersive Experience, är populärt bland både vuxna och barn då den använder toppmodern teknik som låter besökarna uppleva den berömda impressionistens verk i en uppslukande helhetsupplevelse. Tavlor som rör sig, ljud, ljus och installationer som fyller omgivningen med färger i levande former.

Utöver den unika chansen att ta del av världsberömd konst arrangeras också en rad aktiviteter såsom yoga i den stora salen, franska temakvällar, målartävlingar för de yngre besökarna, seniorträffar och romantiska upplägg för den som vill föreviga upplevelsen ytterligare.


Några omdömen från besökarna:

  •  En av de bästa aktiviteter jag har haft den här månaden, så vackert det var
  • Man blir förtrollad av en värld full av färger! En kreativ kombination av livsberättelsen och Monets målningar i det stora rummet!
  • Vackert! Tacksam för upplevelsen. Extra roligt att få göra näckrosorna också. Interaktiva poser va kul. Mycket fint och annorlunda sätt uppleva konst på. Älskade det!


Biljetter till Monet´s Garden finns tillgängliga hos Eventim:

https://www.eventim.se/campaign/monetsgarden

Relaterade länkar